Directeur door het stof: Vloet zal nooit meer wedstrijd voor Heracles spelen

Reacties

Heracles Almelo heeft bij monde van algemeen directeur Rob Toussaint toegegeven dat het niet goed heeft gehandeld in de kwestie-Rai Vloet. De middenvelder zat na zijn betrokkenheid bij een noodlottig auto-ongeval al snel weer bij de wedstrijdselectie, maar zal nooit meer in actie komen voor de club. 

Directeur door het stof: Vloet zal nooit meer wedstrijd voor Heracles spelen
© Pro Shots

'Dat hebben we absoluut niet goed gedaan', vertelde Toussaint zondagmiddag voor de camera van ESPN. 'Daar bied ik mijn excuses voor aan, voor de pijn en de emotie die is ontstaan bij de familie, bij onze supporters, bij onze sponsoren, bij alle belanghebbenden en voor alle betrokken bij deze gebeurtenis. Dat hebben we gewoon niet goed gedaan.'

Vloet speelde vorige week als invaller nog mee tegen NEC, maar is inmiddels geschorst door Heracles nadat er nieuwe feiten bekendwerden over zijn rol in het auto-ongeluk waarbij een vierjarig jongetje om het leven kwam. Toussaint stelt desgevraagd dat de 26-jarige middenvelder het shirt van Heracles nooit meer zal aantrekken. Zijn contract loopt tot medio 2023.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Meer R. Vloet
Meer over R. Vloet
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.