Veelbesproken Kane viert als invaller mee na zwaarbevochten zege

Reacties

Tottenham Hotspur heeft ook het tweede Premier League-duel omgezet in een overwinning. Een vroege Londense goal werd Wolverhampton Wanderers fataal bij de rentree van Harry Kane.

Veelbesproken Kane viert als invaller mee na zwaarbevochten zege
© Pro Shots
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers
0 - 1
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

De naam Kane zorgde voor extra aandacht voor het duel met Wolverhampton Wanderers. De Engelse international was zowel tegen Leicester City als tegen Paço de Ferreira niet van de partij geweest, hetgeen de geruchten over een aanstaande transfer naar Manchester City verder aanwakkerden. Manager Nuno Espírito Santo zag Kane deze week terugkeren op de training en nam hem zaterdag op in de wedstrijdselectie.

Op het bekende terrein voor de Spurs-manager, die afgelopen jaren werkte voor The Wolves, bleef het voor Kane aanvankelijk tot bankzitten en warmlopen. In de zeventigste minuut kwam de spits binnen de lijnen.

De international kon op het veld niet veel betekenen, laat staan voor een bevrijdende tweede goal zorgen. Voor het resultaat had het geen gevolgen, want Tottenham had tegen een sterk Wolverhampton genoeg aan één treffer om de tweede zege van het seizoen te boeken.

Tottenham, waar Steven Bergwijn aan de aftrap kwam, had vroeg in de wedstrijd een voorsprong genomen. Na een overtreding van José Sa kregen de Londense gasten een strafschop, die door het slachtoffer Dele Alli met succes tot een treffer werd gepromoveerd.

Normaal gesproken is een penalty een klusje voor Kane, maar die was toen nog op de bank geposteerd. Dat Alli met succes de honneurs waarnam, betekende wel dat de veelbesproken spits uiteindelijk als winnaar van het veld stapte.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.