Veelbesproken Burak Yilmaz botviert frustraties op Friese ballenjongen

Reacties
Veelbesproken Burak Yilmaz botviert frustraties op Friese ballenjongen
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Het was zaterdagavond niet de avond van Burak Yilmaz. De Turkse spits van Fortuna Sittard maakte een gefrustreerde indruk in het uitduel met SC Heerenveen (2-1) en botvierde dat onder meer op een Friese ballenjongen.

Burak kon in het Abe Lenstra Stadion niet voorkomen dat Fortuna ook zijn vierde competitieduel van het seizoen verloor. Hoewel de 37-jarige aanvaller opnieuw scoorde, kwam zijn goal in de 84ste minuut te laat om niet met lege handen terug te keren naar Limburg.

Het zal een lange busreis zijn geweest voor Burak, die gefrustreerd rondliep in Heerenveen. Dat kwam onder meer tot uiting toen hij met veel misbaar een bal in ontvangst nam van een ballenjongen. Die kon wel lachen om het gedrag van de Turkse vedette.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De rol van Burak was deze week veelbesproken. Nadat trainer Sjor Ultee werd ontslagen, kwamen al geluiden naar buiten dat de Turkse goalgetter zich nadrukkelijk liet gelden op het trainingsveld. Volgens interim-trainer Dominik Vergoossen valt het allemaal wel mee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Fortuna Sittard
Meer over Fortuna Sittard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.