Van Persie vraagteken voor duel met Bulgarije

Reacties

Het is nog zeer de vraag of 102-voudig international Robin van Persie zondag van de partij is als het Nederlands elftal het cruciale WK-kwalificatieduel met Bulgarije afwerkt. De in het Nederlands elftal teruggekeerde topscorer aller tijden liep tegen Frankrijk een knieblessure op.

Van Persie vraagteken voor duel met Bulgarije

Van Persie kwam in de 64ste minuut in het veld voor Vincent Janssen. Op dat moment stond Oranje nog met 1-0 achter, maar wel net met tien man. Kevin Strootman had kort voor de entree van Van Persie zijn tweede gele kaart gekregen. Uiteindelijk verloor de ploeg van Oranje-keuzeheer Dick Advocaat met 4-0.

Van Persie liep de klachten op in een duel. Hij voelde daarbij pijn in zijn knie. Vrijdag zal bij terugkomst in Nederland gekeken worden of Van Persie bij Oranje blijft.

Het duel met Bulgarije is voor Nederland enorm belangrijk. Met tien punten staat Oranje vierde. Bulgarije heeft twee punten meer. Zweden staat drie punten boven Oranje, terwijl Frankrijk uit het zicht is met zes punten voorsprong op Nederland. Puntenverlies zou funest zijn voor de WK-kansen.

'Dat Bulgarije wint van Zweden is doekje voor het bloeden'
Strootman geïrriteerd: 'Ik was het niet met de rode kaart eens'
Aad de Mos is uiterst kritisch op Oranje
'Demasque biedt totaal geen hoop op een goede afloop voor Oranje'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.