Van Persie moet zijn rentree nog even uitstellen

Reacties

De rentree van Robin van Persie bij Manchester United laat nog op zich wachten. De spits is nog steeds niet volledig hersteld van zijn dijbeenblessure. Ook Wayne Rooney ontbreekt.

Van Persie moet zijn rentree nog even uitstellen

Van Persie staat al langere tijd aan de kant, maar leek het duel met Swansea City op zaterdag te halen. Hij is echter nog steeds niet volledig fit verklaard. De dertigjarige spits ontbreekt sinds half december met een dijbeenblessure. 'We proberen hem zo snel mogelijk fit te krijgen', verklaarde David Moyes op de persconferentie.

Ook collega-aanvaller Wayne Rooney is niet beschikbaar. Rooney mag zelfs even op vakantie om aan zijn herstel te werken. 'We dachten dat het het beste was om hem even naar een warmer oord te sturen. Hij krijgt een trainer mee en is even weg met zijn familie, dat zal hem goed doen', aldus Moyes op de persconferentie.

'Zijn liesblessure is nog niet hersteld. Hij krijgt even rust', zo vertelde de manager. Zo hoopt Manchester de spits klaar te stomen voor de wedstrijd tegen Chelsea op Stamford Bridge op 19 januari.

Naast Van Persie en Rooney mist Moyes ook Marouane Fellaini en Nani. United staat op de zevende plaats in de Premier League en is uitgeschakeld in de FA Cup en in de League Cup verloor de club afgelopen dinsdag met 2-1 van Sunderland in de halve finale. Dinsdag 22 januari krijgen de mannen van Moyes een herkansing.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.