Van Persie laat gezicht zien op trainingsveld Feyenoord

Reacties

Drie dagen voor de hervatting van de Eredivisie tegen FC Groningen heeft Robin van Persie zijn gezicht laten zien op het trainingsveld van Feyenoord. De 35-jarige aanvoerder van de Rotterdammers trainde nog wel apart van de groep.

Van Persie laat gezicht zien op trainingsveld Feyenoord

Met nog twee besloten trainingen (vrijdag en zaterdag) voor de boeg mag Feyenoord hoop koesteren dat Van Persie zondag zijn rentree kan maken tegen FC Groningen. In de laatste wedstrijd voor de interlandbreak, uit tegen Heracles Almelo (0-2 zege), ontbrak de topscorer aller tijden van Oranje wegens een spierblessure. Eerder deze week trainde hij nog binnen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Tonny Vilhena keerde donderdag ook weer terug op het trainingsveld. De 23-jarige middenvelder stond maandag als invaller nog aan de basis van de late gelijkmaker van Virgil van Dijk in het Nations League-duel van Oranje met Duitsland (2-2), waardoor het Nederlands elftal bovenaan eindigde in de groep en in juni strijdt om de eindzege van het toernooi.

Trainer Giovanni van Bronckhorst hoopt dat Vilhena dat goede gevoel mee terugneemt naar de club. 'Het was een goede invalbeurt van Tony', zei Van Bronckhorst donderdag tegen het clubkanaal. 'Ik ben blij voor hem dat hij heeft kunnen spelen. En ik ben blij als supporter dat we door zijn naar de Final Four en dat we toch weer een heel goed gevoel hebben bij Oranje.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Behalve Vilhena was ook Nicolai Jørgensen succesvol tijdens de interlandperiode door tegen Wales (1-2) te scoren voor Denemarken, dat promoveerde naar Divisie A. Van Bronckhorst weet uit ervaring wat goede prestaties bij de nationale ploeg voor effect kunnen hebben op een speler. 'Het zorgt ervoor dat jongens met een positief gevoel terugkomen.'

Feyenoord hoopt er zondag van te profiteren als het de succesreeks op eigen veld moet voortzetten tegen Groningen. 'Hun elftal krijgt steeds meer een gezicht. Wij moeten echter uitgaan van eigen kracht, zoals we dat tot dusver in alle thuisduels hebben gedaan. We hebben nog geen puntenverlies geleden in De Kuip, dat moet na zondag ook zo zijn.'

Een vooruitblik op de Eredivisie-wedstrijden van komend weekend
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.