Bijzondere hattrick in Engeland, Bijlow heeft onverwachte specialiteit

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bijzondere hattrick in Engeland, Bijlow heeft onverwachte specialiteit

Joe Jacobsen zal de competitiewedstrijd van zaterdag tegen Lincoln City niet snel vergeten. De linksback van Wycombe Wanderers was goed voor een zeer bijzondere hattrick: hij schoot eerst raak uit een vrije trap en was vervolgens twee keer direct trefzeker uit een hoekschop. Eerlijk is eerlijk, zijn eerste cornergoal leek meer op een assist, maar de Dubious Goals Panel zag geen reden om roet in het eten te gooien en Jacobsen nam de wedstrijdbal mee naar huis. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Ook Feyenoord blijkt een specialist voor dodespelmomenten in huis te hebben. Justin Bijlow heeft als kleine jongen goed naar beelden van Pierre van Hooijdonk gekeken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik zie heel veel overeenkomsten tussen Florian Kohfeldt en Louis van Gaal. Zijn mentaliteit en verlangen om altijd succesvol te zijn doet me heel erg aan Van Gaal denken.' 
Niklas Moisander werkte bij AZ samen met Louis van Gaal en nu is Florian Kohfeldt zijn trainer bij Werder Bremen. Kohfeldt is pas 36 jaar oud en heeft volgens Moisander een gouden toekomst voor zich. (Weser Kurier)

'Laten we alsjeblieft stoppen met concluderen dat Denzel Dumfries en Marten de Roon de zwakke schakels zijn.'
Willem van Hanegem neemt het in zijn column in het AD op voor de twee oud-Spartanen in Oranje. 'Dumfries kwam in Hamburg te vaak in situaties die hem niet liggen, maar die jongen heeft echt wel kwaliteiten. En De Roon had een paar keer slordig balverlies voor rust en dan ziet het er allemaal wat onbeholpen uit. Maar hij knokte zich terug in de wedstrijd.'

'Gevaarlijk om te zeggen, maar hij kan het niveau van Arjen Robben aantikken. Hij is zo belangrijk voor dit elftal. Dat laat hij al twee jaar zien.'
Rafael van der Vaart steekt zijn lof over Memphis Depay niet onder stoelen of banken bij Studio Voetbal.

Trotse Memphis: 'We zijn nooit gaan twijfelen.'

'Het was fantastisch om Max eens van zo dichtbij aan het werk te zien. Petje af, wat een vakman.'
Hans Hateboer kreeg geen uitnodiging voor Oranje en maakte van de gelegenheid gebruik om een andere Nederlandse sportman van dichtbij te aanschouwen. De back van Atalanta Bergamo keek op Monza naar de verrichtingen van Max Verstappen. (De Telegraaf)

Palermo vindt zich na het faillissement terug in de Serie D. In de onderste regionen van het Italiaanse voetbal wordt een poging gedaan de club weer in oude glorie te herstellen. Zondag werd in ieder geval een record gevestigd. De zeventienduizend toeschouwers zagen in Stadio Barbera hoe hun helden San Tommaso met 3-2 versloegen. Zo'n groot aantal toeschouwers was er nog nimmer in de Serie D.

• Het is feest in huize Luka Modric. De houder van de Ballon d'Or viert zijn 34ste verjaardag. Van harte, Luka!

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.