Van Gaal zegt niets meer over Bayern en België

Louis van Gaal heeft besloten voorlopig geen uitspraken meer te doen over zijn toekomst. De trainer van kampioen AZ vindt dat er de afgelopen periode een verkeerd beeld is geschetst naar aanleiding van de interesse die Bayern München en de Belgische voetbalbond in hem toonden.

Van Gaal zegt niets meer over Bayern en België

'Vorige week heb ik gewoon antwoord gegeven op vragen en dan ben ik een flirtende coach', geeft Van Gaal in het Noordhollands Dagblad uitleg over de radiostilte. 'Dus om overal vanaf te zijn, ga ik niet meer in op vragen over België of Bayern München of wat dan ook. Jullie zien en horen het wel als het zo ver komt of niet.'

Van Gaal sprak ruim een week geleden met de Belgische bond over het bondscoachschap in dat land. 'Tegen die mensen van België heb ik gezegd wat ik zou willen én kunnen betekenen. Nu is het niet meer aan mij', reageerde de coach destijds.

En na het ontslag van Jürgen Klinsmann bij Bayern München werd ook bij de Duitse topclub de naam Van Gaal genoemd als mogelijke opvolger. Overigens zouden ook Guus Hiddink en Frank Rijkaard op het verlanglijstje staan van Bayern.

Bekijk hier al onze video's
  • Meer over

  • AZ
Gerelateerde artikelen