Van Gaal verrast: Cillessen niet met Oranje naar het WK

Reacties

Jasper Cillessen gaat niet met het Nederlands elftal mee naar het WK in Qatar. Bondscoach Louis van Gaal heeft de 33-jarige doelman van NEC niet opgenomen in zijn definitieve selectie. Dat nieuws van De Gelderlander is aan Voetbal International bevestigd.

Van Gaal verrast: Cillessen niet met Oranje naar het WK
© Pro Shots

Voor Cillessen is dat een uiterst pijnlijk bericht. De doelman zag het EK van vorig jaar ook al aan zijn neus voorbijgaan. Na een positieve coronatest besloot toenmalig bondscoach Frank de Boer de doelman niet mee te nemen naar de eindronde.

Cillessen keerde afgelopen zomer terug bij NEC, keepte een aantal sterke wedstrijden en leek goede kaarten te hebben voor een ticket naar Qatar. Van Gaal besloot echter anders, wat betekent dat de 63-voudig international het WK voor de buis moet volgen. 

Later vandaag wordt de volledige 26-koppige selectie van het Nederlands elftal bekendgemaakt. Volg alle ontwikkelingen over die laatste schifting ook in onze speciale VI Live.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.