Van Gaal houdt Young langer op Old Trafford

Reacties

Ashley Young staat de komende jaren tot de beschikking van Louis van Gaal. De vleugelspeler heeft zijn contract verlengd tot medio 2018.

Van Gaal houdt Young langer op Old Trafford

In de verbintenis is een optie op nog een seizoen opgenomen. De overeenkomst maakt een einde aan de onzekerheid over Young, wiens oude contract aan het einde van dit seizoen afliep.

'Ik ben er ontzettend blij mee dat Ashley zijn contract verlengd heeft', aldus Van Gaal. 'Ashley is een bijzonder multifunctionele speler. Hij heeft het afgelopen seizoen uitstekend als vleugelverdediger gepresteerd. Hij is een goede professional die belangrijk is in de kleedkamer.'

Young is op zijn beurt ook in zijn nopjes met zijn nieuwe verbintenis bij de club die hij sinds 2011 dient. Destijds kwam de Engelse international over van Aston Villa. 'Hopelijk wordt dit seizoen een jaar dat we nooit zullen vergeten', richt hij zijn vizier op het winnen van prijzen. 'Dat ik de komende jaren actief blijf bij de grootste club ter wereld betekent ontzettend veel voor me.'

Komend seizoen lijkt voor Young (30) weer een rol als vleugelspits weggelegd op Old Trafford. Van Gaal lijkt het 5-3-2-systeem dat hij vorig seizoen vaak gebruikte namelijk in te ruilen voor 4-2-3-1.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.