Van Gaal heeft speciale videoboodschap voor Oranje Onder-17

Reacties
Van Gaal heeft speciale videoboodschap voor Oranje Onder-17
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De spelers van Oranje Onder-17 weten zich voor de EK-finale van woensdagavond 18.00 uur gesteund door Louis van Gaal. De bondscoach wenst de Nederlandse talenten in een speciale videoboodschap succes voor de eindstrijd tegen Frankrijk.

'Beste spelers van Oranje Onder-17. Ongelooflijk, jullie gaan een finale spelen. Toen ik zeventien was, speelde ik nog op straat, maar jullie gaan een fantastische finale spelen tegen Frankrijk', begint Van Gaal zijn boodschap voor de ploeg, die zich afgelopen weekend ten koste van de leeftijdsgenoten van Servië plaatste voor de finale in Israël.

'Sommigen van mijn spelers zijn ook kampioen geworden met Onder-17, Nathan Aké, Memphis Depay en Jurriën Timber bijvoorbeeld. Jullie toekomst is dus al gewaarborgd. Tegen mijn spelers zeg ik altijd: focus, imagineren. De trainer, Mischa Visser, zal jullie ongetwijfeld voorbereid hebben. Ga erover nadenken, ook als je een rustuurtje krijgt, dat is imagineren. Dan heb je grote kans dat je kampioen wordt. Ik wens jullie heel veel succes.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Nederland O17
Meer over Nederland O17
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.