Van Gaal geint met Dallinga: 'We zoeken nog een spits'

Reacties
Van Gaal geint met Dallinga: 'We zoeken nog een spits'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Thijs Dallinga werd donderdag gehuldigd als topscorer van het seizoen 2021/22 in de Keuken Kampioen Divisie, hij ontving de prijs uit handen van bondscoach Louis van Gaal. Na het zien van een compilatie met hoogtepunten van de 32-voudig doelpuntenmaker was Van Gaal zeer onder de indruk.

'We zoeken bij het Nederlands elftal nog een spits hè', fluisterde Van Gaal de aanvaller van Excelsior toe. Daarvoor liet de vertrekkend bondscoach al weten dat hij enthousiast was. 'Hoe kan het dat jij weg bent bij FC Groningen?', vroeg Van Gaal zich af. '32 goals, dat is uit de tijd van Henk Groot. Dat kwam vroeger voor.'

Voor Dallinga zit het seizoen er nog niet op, mede door zijn 32 doelpunten in de competitie plaatste Excelsior zich voor de nacompetitie. Uiteraard scoorde Dallinga ook in de play-offs, het eerste duel met Roda JC Kerkrade eindigde in 2-2.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.