Van Gaal geeft AZ uiterlijk maandag uitsluitsel

Louis van Gaal maakt vóór aanstaande dinsdag bekend of hij ook volgend seizoen werkzaam is in Alkmaar. De coach wil iedereen persoonlijk op de hoogte stellen over zijn toekomst voordat de vakantie aanbreekt.

Van Gaal geeft AZ uiterlijk maandag uitsluitsel

De selectie van AZ werkt op maandag de laatste training af. Daarna volgt een reces van een maand. Van Gaal staat in de belangstelling van Bayern München en zou het met de Duitse topclub ook al eens zijn over de voorwaarden voor een contract.

AZ, dat Van Gaal het liefst aan zijn tot medio 2010 lopende verbintenis houdt, is officieel nog niet op de hoogte van de interesse van Bayern München. 'En zo lang dat niet het geval is, is het voor ons ook geen issue', zegt directeur algemene zaken Toon Gerbrands tegen Voetbal International.

'We volgen alles via de media', vervolgt Gerbrands. 'Je kunt het vergelijken met geruchten over spelerstransfers, bijvoorbeeld dat er veel interesse zou zijn in Mounir El Hamdaoui. Ook in die gevallen geldt dat als wij geen concrete aanbiedingen krijgen, we ons er ook niet mee bezighouden.'

Bekijk hier al onze video's
  • Meer over

  • AZ
Gerelateerde artikelen