Van euforie naar woede in een paar tellen: Mourinho in topvorm

Reacties

Tottenham Hotspur-manager José Mourinho zat zondag in een emotionele rollercoaster tijdens het duel met Manchester City.

Van euforie naar woede in een paar tellen: Mourinho in topvorm
© Pro Shots

The Special One was aanvankelijk goedgeluimd. Logisch, want zijn doelman Hugo Lloris had zojuist een strafschop van Ilkay Gündogan gepakt en er volgde geen herkansing vanaf elf meter voor Manchester City. In de ogen van de arbitrage was het vermeende contact tussen Lloris en Raheem Sterling bij de reboundsituatie geen penalty waard.

Mourinho en zijn assistent João Sacramento hadden dus alle reden om vrolijk te zijn, maar na een aantal seconden realiseerde laatstgenoemde zich dat er nog veel meer uit de situatie te halen viel. Sterling had eerder immers al een gele kaart gekregen en voor simulatie staat ook geel. Wat volgde was een synchroonsprint richting de vierde official, maar ondanks al het misbaar kregen Mourinho en zijn rechterhand niet hun zin.

Uiteindelijk trok Spurs mede dankzij een goal van debutant Steven Bergwijn alsnog aan het langste eind.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.