Van Duinen: 'Als Steijn zegt dat ik blijf, dan is dat zo'

Mike van Duinen is ook komend seizoen te bewonderen in het Kyocera Stadion. Althans, dat verwacht zowel de aanvaller van ADO Den Haag als diens trainer Maurice Steijn. Van Duinen kwam zaterdagmiddag na twee maanden blessureleed weer in actie namens de Hagenaars.

Van Duinen: 'Als Steijn zegt dat ik blijf, dan is dat zo'

'Ik ben blij dat ik weer heb gespeeld', is de eerste reactie van Van Duinen in gesprek met FoxSport. 'Het gaat de goede kant op en ik moet steeds meer minuten gaan maken. Vandaag een helft, de volgende keer misschien wel een uur.'

Lange tijd leek de geboren Hagenaar te verkassen na zijn goede prestaties in het afgelopen seizoen. Zover is het tot dusver niet gekomen. Sterker, de club verwacht dat hij ondanks de nodige interesse helemaal niet gaat vertrekken. 'Van Duinen blijft gewoon', is Steijn stellig.

'Wij hebben vier, vijf spelers die niet te koop zijn en daar is Mike er één van', verduidelijkt de oefenmeester. 'Kijk tegen extreme bedragen kunnen wij geen nee zeggen, maar zoals het er nu voor staat blijft Van Duinen gewoon bij ADO.' Ook Van Duinen verwacht komend jaar gewoon voor ADO Den Haag te spelen.

'Ik heb altijd gezegd dat ik het hier erg naar mijn zin heb', verklaart Van Duinen. 'Je weet nooit wat er nog gaat gebeuren, het blijft wat dat betreft lastig. Maar als Steijn zegt dat ik blijf, dan zal dat wel zo zijn.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen