Van Dijk krijgt zeldzame rekening na dramatische eerste helft Liverpool

De dramatische eerste helft tegen Brentford heeft een einde gemaakt aan de onmisbare status van Virgil van Dijk. De verdediger werd gewisseld.

Brentford
Brentford
3 - 1
Liverpool
Liverpool

Met Alisson Becker had Van Dijk dit seizoen bij Liverpool nog geen minuut gemist in de Premier League. Maar manager Jürgen Klopp zag na de eerste helft tegen Brentford genoeg reden de Oranje-international voortijdig naar de kant te houden.

Van Dijk kreeg met zijn wissel in de rust ogenschijnlijk de rekening voor de beroerde eerste helft. Liverpool keek na 45 minuten tegen een 2-0 achterstand aan, terwijl ook nog eens twee goals van Brentford waren afgekeurd.