Liverpool is het nieuwe jaar slecht begonnen. Een eigen goal dwingt Virgil van Dijk en co andermaal tot een inhaalrace.

Brentford
3 - 1
Liverpool
Liverpool

Tegen Leicester City ontsnapte Liverpool na een achterstand aan puntenverlies door twee eigen doelpunten van Wout Faes. Drie dagen later had Ibrahima Konaté dat slechte gevoel, want de verdediger van Liverpool hielp Brentford aan een voorsprong. De bal ging via zijn knie achter zijn doelman Alisson.

Het leed was daarmee nog niet geleden voor Liverpool in de eerste helft tegen Brentford. Twee keer bood de VAR nog redding en werd de 2-0 van The Bees nog afgekeurd. Maar kort voor rust kon Yoane Wissa dan toch de felicitaties in ontvangst nemen en wacht Liverpool een zware klus om in de tweede helft een valse start van nieuwe jaar te voorkomen.