Van der Venne verlaat RKC voor 'niet te weigeren avontuur'

Reacties

Richard van der Venne heeft maandag zijn afscheid aangekondigd bij RKC Waalwijk. De dertigjarige middenvelder bevestigt dat hij een nieuw avontuur aangaat.

Van der Venne verlaat RKC voor 'niet te weigeren avontuur'
© Pro Shots

Van der Venne had een aflopend contract en heeft besloten dat niet te verlengen, laat hij zelf weten in een bericht op Instagram, waarin hij alles en iedereen bij RKC bedankt voor de afgelopen tweeënhalf jaar. 'Er is een nieuw avontuur op mijn pad gekomen dat ik niet kan weigeren en deze wil ik met beide handen aanpakken.'

Onduidelijk is nog wat de volgende stap is van Van der Venne. Vorige maand werd hij in verband gebracht met Go Ahead Eagles, de club die hij in januari 2020 verliet voor RKC. In Waalwijk groeide hij uit tot belangrijke speler. In 61 officiële duels scoorde de Ossenaar in totaal negen keer en had zo een behoorlijk aandeel in handhaving.

Behalve Van der Venne dreigt RKC meer belangrijke spelers kwijt te raken. Zo is er volop belangstelling voor verdedigers Ahmed Touba en Melle Meulensteen. Eerder deze maandag legde de Brabantse Eredivisionist twee keepers vast. Joey Kesting (21) komt over van PEC Zwolle, Mark Spenkelink verlengde zijn contract tot medio 2024.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Meer R. van der Venne
Meer over R. van der Venne
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.