Van der Gragt wordt na 'droomtransfer' ploeggenoot Martens

Reacties

Lieke Martens krijgt gezelschap van een landgenoot bij Barcelona. De Catalaanse vrouwenploeg is versterkt met Stefanie van der Gragt, die is overgenomen van Ajax. Daar speelde ze slechts een seizoen. 

Van der Gragt wordt na 'droomtransfer' ploeggenoot Martens

De 25-jarige Van der Gragt heeft een tweejarig contract getekend bij Barcelona. 'Voor mij is deze transfer een droom die werkelijkheid wordt', zegt de verdediger op de website van haar nieuwe club. 'Ik heb al met Lieke gesproken over hoe het hier werkt bij Barcelona. Het is een voordeel dat zij hier al speelt, het zal me helpen met het aanpassen. Ik ben naar Barcelona gekomen om me te verbeteren als speler en om prijzen te winnen.'

Voor Van der Gragt wordt dit haar tweede buitenlandse avontuur, nadat ze in het seizoen 2016/17 al voor Bayern München uitkwam. Daarvoor speelde de international (die vorig jaar met Nederland Europees kampioen werd) voor FC Twente, Telstar en AZ. In het afgelopen seizoen won ze met Ajax de Eredivisie én de KNVB-beker.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.