Van der Gaag haalt oude bekende Caenepeel naar Excelsior

Reacties

Excelsior heeft de onderhandelingen met FC Eindhoven over Jinty Caenepeel tot een goed einde gebracht. De rechtsbuiten tekent voor drie seizoenen bij de Eredivisionist.

Van der Gaag haalt oude bekende Caenepeel naar Excelsior

Caenepeel is een oude bekende van Excelsior-coach Mitchell van der Gaag, die in het seizoen 2015/16 de leiding had over FC Eindhoven. De 21-jarige Belg werd door de Eindhovenaren in de zomer van 2015 overgenomen van AA Gent en was vorig seizoen in de Jupiler League goed voor twee goals en acht assists.

De Excelsior-aanwinst kijkt er naar uit zich te kunnen meten op een hoger niveau. 'Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en de Eredivisie is een mooi podium om mezelf verder te ontwikkelen', zegt de voormalige Belgisch jeugdinternational op de site van zijn nieuwe club. Dat hij bij Excelsior opnieuw met Van der Gaag aan de slag gaat, ziet de flankspeler als een groot voordeel: 'Als trainer is hij altijd eerlijk en recht voor zijn raap. Daar houd ik van.'

Voor Excelsior, dat vorig seizoen als twaalfde eindigde in de Eredivisie, is Caenepeel de zesde versterking van deze transferperiode. Bekijk hier het transferoverzicht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.