Excelsior zet in op Caenepeel en Faes

Reacties

Excelsior wil zijn selectie deze week nadrukkelijk vormgeven. Na het op huurbasis vastleggen van spits Zakaria El Azzouzi hoopt de club ook op Jinty Caenepeel en Wout Faes (foto).

Excelsior zet in op Caenepeel en Faes

FC Eindhoven-aanvaller Caenepeel (20) is een oude bekende van trainer Mitchell van der Gaag. 'We zijn met Eindhoven in gesprek, om te kijken wat er mogelijk is', aldus directeur Ferry de Haan tegenover Voetbal International.

Verder heeft Excelsior nadrukkelijke belangstelling voor Wout Faes (19) van Anderlecht. De tweede helft van afgelopen seizoen speelde de centrumverdediger op huurbasis voor SC Heerenveen. 'Wij willen hem graag een seizoen lenen', aldus De Haan.

Daarmee krijgt de selectie van de Rotterdammers steeds meer cachet. Eerder deze zomer haalden de Rotterdammers Desevio Payne, Lorenzo Burnet en Ali Messaoud al binnen. 'Kwalitatief zijn we tevreden over wat er nu staat, qua aantallen mag er nog wel wat bij', sluit De Haan af. Excelsior speelt deze week oefenduels met Heinenoord (dinsdag) en Xerxes (zaterdag).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.