Ajax brengt El Azzouzi onder bij Excelsior

Reacties

Zakaria El Azzouzi brengt het komende seizoen op huurbasis door bij Excelsior. De Eredivisie-club is met Ajax tot een akkoord gekomen over de overstap van de 21-jarige spits.

Ajax brengt El Azzouzi onder bij Excelsior

El Azzouzi staat nog tot medio 2020 onder contract bij de Amsterdammers, maar een doorbraak in de hoofdstad laat dus nog langer op zich wachten. De aanvaller speelde het voorbije seizoen op huurbasis bij Sparta. In het shirt van de Rotterdammers scoorde de huurling in totaal vijf keer in 21 Eredivisie-wedstrijden. Eerder kwam de in Rotterdam geboren spits al op huurbasis uit voor FC Twente.

Dat Excelsior het vorig seizoen meer dan verdienstelijk deed als nummer twaalf van de Eredivisie, heeft een grote rol gespeeld bij de keuze van El Azzouzi. 'Ik heb een goed gesprek gevoerd met trainer Mitchell van der Gaag en Ferry de Haan, zij gaven me direct een goed gevoel. Het is een kleine, warme club. Er heerst een echt familiegevoel, dat spreekt me aan. Daarnaast heeft Excelsior een stabiel seizoen gedraaid', aldus de huurling op de site van zijn nieuwe club.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.