Van den Brom wil Maher meenemen naar FC Utrecht

Reacties

Adam Maher heeft de clubs voor het uitzoeken nu hij besloten heeft om zijn aflopende contract bij AZ niet te verlengen. Vanuit Nederland heeft FC Utrecht concrete interesse in de middenvelder, maar de club heeft veel concurrentie.

Van den Brom wil Maher meenemen naar FC Utrecht

FC Utrecht probeerde Maher al eens eerder te verleiden tot een overstap naar de Domstad, maar op dat moment koos de middenvelder ervoor om PSV te verruilen voor FC Twente. Dat had alles te maken met de aanwezigheid van trainer Gertjan Verbeek in Enschede, met wie Maher al eerder bij AZ succesvol samengewerkt had.

De 25-jarige Maher heeft ook de mogelijkheid om een buitenlands avontuur aan te gaan. Zo willen Rangers en Celtic hem naar Schotland halen, terwijl er ook belangstelling is vanuit het Championship en de Serie A. Voor Maher is zijn gevoel bij geïnteresseerde clubs leidend en het feit dat FC Utrecht zich via de play-offs geplaatst heeft voor de voorronde van de Europa League maakt die optie extra interessant.

Bovendien kan Maher bij FC Utrecht weer samenwerken met John van den Brom, met wie hij een zeer goede relatie heeft. Van den Brom maakte de middenvelder het afgelopen seizoen zeer belangrijk bij AZ door hem op '6' te zetten. De Alkmaarders wilden ook graag door met Maher, maar die besloot desondanks om zijn aflopende contract niet te verlengen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Meer A. Maher
Meer over A. Maher
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.