Van den Brom met Poolse stuntploeg op drempel van persoonlijke mijlpaal

Reacties

Met Anderlecht, RC Genk en AZ heeft John van den Brom al meerdere clubs onder zijn hoede gehad met enige Europese staat van dienst, maar het is bij Lech Poznan dat de coach uit Amersfoort een persoonlijke mijlpaal lijkt te gaan vestigen.

Van den Brom met Poolse stuntploeg op drempel van persoonlijke mijlpaal
© Pro Shots
Lech Poznan
Lech Poznan
2 - 0
Djurgårdens IF
Djurgårdens IF

Djurgarden IF ging donderdagavond met 2-0 over de knie in Polen: Lech Poznan zette zo een grote stap richting de kwartfinale van de Europa Conference League. Het zou voor Van den Brom de eerste keer zijn dat hij zich als trainer meldde bij de laatste acht van een Europees toernooi. De heenwedstrijd stemde hem tevreden.

'Ik kan wel zeggen dat ik tevreden ben met het resultaat, maar nog meer met de organisatie van de wedstrijd. Ik denk dat we echt goed speelden. We gaven weinig weg. Ik kijk niet vaak naar de statistieken, maar ze zeggen ons wel dat zij weinig doelpogingen hebben ondernomen', stak Van den Brom van wal op de clubwebsite.

'Een vol stadion maakte een enorme indruk op me. Voor het eerst heb ik het stadion vol gezien en dat was prachtig. Het gejuich dreef ons en maakte echt indruk. We staan er nu goed voor, maar we zijn wel nog maar op de helft. We moeten ons volgende week plaatsen in opnieuw een vol stadion, maar dan met supporters die tegen ons zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Lech Poznan
Meer over Lech Poznan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.