Van de Looi woedend om gelekte tactiek

Reacties

Willem II-trainer Erwin van de Looi is zeer ontstemd over de manier waarop zijn volledige tactiek woensdagavond werd gelekt. Een half uur voor het KNVB-bekerduel met Feyenoord verschenen er foto's op Twitter met tactische afspraken bij de Tilburgers.

Van de Looi woedend om gelekte tactiek

Van de Looi had in de conference room van een hotel in Den Haag een tactische bespreking gehouden en daarbij aantekeningen gemaakt op grote vellen papier. Die aantekeningen verschenen op Twitter en werden vervolgens massaal gedeeld.

'Als dat door iemand van het hotel is gedaan, is het gelijk de laatste keer geweest dat wij daar zijn geweest', zegt een woedende Van de Looi tegen De Telegraaf. 'Schandalig, zeker omdat we daar wel vaker zijn geweest. Maar daar zat het niet in dat wij vandaag hebben verloren. Zoals ook op de sheets te lezen was, je moet jezelf wel laten voelen in de duels. Je hoeft niet te schoppen, maar moet wel echt aan de bak.'

Feyenoord won de halve finale tegen Willem II uiteindelijk met 3-0 en staat op 22 april in de finale van het bekertoernooi tegen AZ. De Tilburgers hervatten zaterdagavond de competitie met een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen.

De uitgelekte aantekeningen
De uitgelekte aantekeningen
Jan-Arie van der Heijden na Feyenoord-Willem II
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.