Van de Beek zet volgende stap in revalidatie van zware knieblessure

Reacties

Donny van de Beek werkt hard aan het herstel van zware knieblessure. Dat blijkt uit beelden die de 25-jarige middenvelder zelf heeft gedeeld.

Van de Beek zet volgende stap in revalidatie van zware knieblessure

Van de Beek raakte in januari geblesseerd bij een botsing met voormalig Feyenoord-verdediger Marcos Senesi in het competitieduel met AFC Bournemouth en staat de rest van het seizoen aan de kant. Maandagavond gaf de ex-Ajacied een inkijkje in zijn revalidatieproces met een video waarop is te zien hoe hij zich in het zweet werkt in de fitnessruimte. 'Vertrouw op het proces, stap voor stap', schrijft hij erbij.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Van de Beek richt zich op de voorbereiding richting het komende seizoen. Ten Hag sprak twee maanden geleden de verwachting uit dat de negentienvoudig international er dan weer bij is. Onder de voormalig trainer van Ajax kwam Van de Beek dit seizoen in alle competities tien keer in actie, voordat hij geblesseerd raakte. Het contract van de voormalige miljoenenaankoop loopt na dit seizoen nog twee jaar door.

Bekijk hier al onze video's
Meer D. van de Beek
Meer over D. van de Beek
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.