Ten Hag leeft mee met Van de Beek en kijkt ook vast vooruit

Reacties

Het zag er niet best uit, de blessure die Manchester United-speler Donny van de Beek opliep tegen Bournemouth. Het bleef een tijdje stil totdat zijn trainer Erik ten Hag vrijdagmiddag vertelde dat het inderdaad foute boel is: door een knieblessure staat de dynamische middenvelder uit Nijkerkerveen de rest van het seizoen aan de kant.

Ten Hag leeft mee met Van de Beek en kijkt ook vast vooruit
© Pro Shots

'Het is inderdaad zijn knie, hij mist de rest van het seizoen. We leven met hem mee. Het is verschrikkelijk als je in een seizoen zit en je een zware blessure oploopt. Dat is altijd heel teleurstellend en onze gedachten en gevoelens zijn bij de speler. Dat heeft onze groep heel goed gedaan. De spelers voelen dat we iets moois aan het opbouwen zijn, en iedereen wil erbij zijn. Er zijn twee kanten aan deze zaak', aldus Ten Hag.

De manager ziet dus ook het positieve. 'Op de lange termijn ziet het er erg goed uit, hij zal terug zijn voor het begin van de voorbereiding. We zijn er blij om dat zijn knie, op de lange termijn, goed zal zijn. Natuurlijk blijven het mixed feelings en is er de teleurstelling dat hij er dit seizoen niet meer bij is.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.