Van de Beek steekt hand in eigen boezem

Reacties

Donny van de Beek heeft zichzelf woensdag tegen Young Boys (1-1) een slechte dienst bewezen. Manchester United-manager Ralf Rangnick had vooraf nog gewaarschuwd.

Van de Beek steekt hand in eigen boezem
Manchester United
Manchester United
1 - 1
BSC Young Boys
BSC Young Boys

Met de zekerheid van een plaats in de volgende ronde van de Champions League maakte Rangnick van de gelegenheid gebruik om het qua speeltijd minder bedeelde deel van zijn selectie aan het werk te zien. Van de Beek kwam zodoende ook aan de aftrap, maar bewees zichzelf geen goede dienst.

Zijn balverlies op de rand van het eigen strafschopgebied kwam Man Utd duur te staan. Young Boys profiteerde van de fout en hield zo een punt over aan het bezoek aan Old Trafford. 'De 1-1… Ik verloor de bal in het midden. Ik had de bal misschien moeten wegschieten. Ik deed dat niet en ik neem de verantwoordelijkheid daarvoor', zei Van de Beek tegen MUTV.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Rangnick had extra reden om geïrriteerd te zijn over de te makkelijk weggegeven tegengoal. 'We hadden de bal makkelijk kunnen wegschieten', zei de Duitser op de clubwebsite. 'Met een bal in de tweede en derde lijn waren we steeds gevaarlijk. Ik had dat ze vooraf nog gezegd, maar we speelden steeds zo'n korte pass van vijf meter in die situaties. Young Boys wachtte gewoon op die bal.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.