Van de Beek niet mee met oefentrip Man Utd

Reacties

Donny van de Beek behoort niet tot de 26-koppige selectie van Manchester United die manager Erik ten Hag meeneemt naar Noorwegen voor de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Aanwinst Mason Mount gaat wel mee, net als enkele talenten.

Van de Beek niet mee met oefentrip Man Utd
© Pro Shots

Man Utd begon vorige week op het trainingsveld aan de voorbereiding en zal woensdag op Noorse bodem een oefenwedstrijd spelen tegen Leeds United. Van de Beek, die meetrainde in de eerste week, staat niet op de spelerslijst die Man Utd dinsdag publiceerde. Voor Van de Beek was het zijn eerste deelname aan een groepstraining na een zware blessure.

Toch is besloten om Van de Beek niet op de lijst te zetten voor de oefentrip. Dit terwijl andere diverse grote namen, zoals Mount, Lisandro Martínez, Raphaël Varane en Jadon Sancho wel gewoon meegaan naar Oslo. Mogelijk krijgt Van de Beek in het restant van de voorbereiding nog een kans, Man Utd heeft namelijk nog zeven andere oefenwedstrijden op het programma staan. Olympique Lyonnais, Arsenal, Wrexham, Real Madrid, Borussia Dortmund, RC Lens en Athletic Bilbao zijn ook gestrikt als sparringpartners.

Op 14 augustus begint het officiële seizoen voor Man Utd, dan is Wolverhampton Wanderers de eerste tegenstander in het nieuwe seizoen van de Premier League.

De volledige selectie voor de trip naar Noorwegen

Keepers: Tom Heaton, Nathan Bishop, Matej Kovar.
Verdedigers: Álvaro Fernández, Rhys Bennett, Will Fish, Marc Jurado, Lisandro Martínez, Raphaël Varane, Aaron Wan-Bissaka, Brandon Williams.
Middenvelder: Toby Collyer, Fred, Dan Gore, Hannibal, Isak Hansen-Aaroen, Kobbie Mainoo, Mason Mount, Maxi Oyedele, Charlie Savage.
Aanvallers: Amad Diallo, Noam Emeran, Omari Forson, Joe Hugill, Jadon Sancho, Shola Shoretire.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.