Van Bronckhorst: 'Kramer past bij Feyenoord'

Reacties

Feyenoord heeft zich voor drie jaar verzekerd van Michiel Kramer. De spits van ADO Den Haag past volgens trainer Giovanni van Bronckhorst bij de Rotterdamse club.

Van Bronckhorst: 'Kramer past bij Feyenoord'

Van Bronckhorst toont zich gelukkig met de komst van Kramer, die na de nodige onderhandelingen werd losgeweekt bij ADO Den Haag. Na het akkoord over een afkoopsom kon de 26-jarige spits zijn handtekening zetten onder een driejarige verbintenis.

'Ik ben blij dat hij voor ons gaat spelen', zegt Van Bronckhorst op de Feyenoord-website. 'Michiel is een speler met scorend vermogen, die het dankzij zijn lengte en fysiek elke verdediging heel moeilijk kan maken. Hij is een speler die hier past en met hem erbij krijgen we in de voorhoede nog meer mogelijkheden.'

Kramer was eerder dicht bij een lucratieve transfer naar Abu Dhabi. Die deal met Baniyas SC ketste echter af. De in Rotterdam geboren Kramer imponeerde afgelopen seizoen door in 32 wedstrijden 17 doelpunten te maken. Voor zijn tijd in Den Haag kwam Kramer uit voor NAC Breda en FC Volendam.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.