Van Bronckhorst heeft weer wat te kiezen in zijn achterhoede

Reacties

Giovanni van Bronckhorst heeft eindelijk weer eens goed nieuws gekregen uit de ziekenboeg. De Feyenoord-coach kon Renato Tapia en Miquel Nelom maandag weer begroeten op de training.

Van Bronckhorst heeft weer wat te kiezen in zijn achterhoede

Het tweetal (op de foto op archiefbeeld) moest het duel met Roda JC Kerkrade van zaterdag (1-1) laten schieten door blessureleed. Maandag ging bij Feyenoord het vizier op het Champions League-duel van woensdag met Shakhtar Donetsk en op de besloten training maakten de twee hun opwachting. De verwachting is daarom ook dat ze tot de selectie voor het treffen in Oekraïne behoren.

Sven van Beek miste de laatste duels door heupklachten en ook het treffen met Shakhtar lijkt voor hem te vroeg te komen. Het vaste centrale duo – Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden – zit al langer in de lappenmand. De voorbije wedstrijden vormden Jeremiah St. Juste en Kevin Diks daarom het centrale duo.

Feyenoord traint dinsdag nogmaals alvorens er 's middags wordt afgereisd naar Kharkiv. Daar moet Feyenoord woensdag proberen de eerste punten in de Champions League binnen te harken. Eerder werd er verloren van Manchester City (0-4) en Napoli (3-1), terwijl het thuisduel met de Oekraïners eveneens in een nederlaag eindigde (1-2). Ook in de competitie zijn de Rotterdammers al drie duels op rij zonder zege.

Van Bronckhorst kijkt op de officiële kanalen alvast vooruit. 'We zijn iedere wedstrijd in de Champions League iets beter gaan spelen en meer gaan doen wat op Champions League-niveau gevraagd wordt. Ik hoop nu weer zo'n stapje te zetten. Shakhtar is een goede ploeg. We hebben er thuis wel echt een wedstrijd van gemaakt. Dat verwacht ik woensdag ook weer.'

Champions League voor Feyenoord meer en meer vergiftigd geschenk
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.