Van Bronckhorst: 'Gaat weer moeilijk worden bij Heracles'

Reacties

Hoewel Feyenoord sterk is begonnen aan de nieuwe jaargang, rekent Giovanni van Bronckhorst zich op voorhand niet rijk voor het uitduel met Heracles Almelo. De Feyenoord-coach is zich bewust van de recente historie tegen Heracles.

Van Bronckhorst: 'Gaat weer moeilijk worden bij Heracles'

Na twee duels is Feyenoord koploper in de Eredivisie. De Rotterdammers zijn het Eredivisie-seizoen begonnen met een overtuigende 5-0 overwinning bij FC Groningen, gevolgd door een 2-0 thuiszege op FC Twente. Een uitwedstrijd tegen Heracles is zondag om 16.45 uur de volgende horde voor Van Bronckhorst en consorten.

'Heracles heeft vorig seizoen uitstekend gepresteerd', blikt Van Bronckhorst vooruit bij Feyenoord TV. 'Heracles heeft daardoor zelfs in Europa gespeeld, maar helaas voor het Nederlands voetbal is het te vroeg uitgeschakeld. De laatste jaren hebben wij het moeilijk gehad in Almelo en dat zal aanstaande zondag ook zo zijn. Maar wij hebben het vertrouwen dat wij ook daar een goed resultaat kunnen behalen.'

Recente historie Feyenoord in Almelo:
Datum Uitslag
20 april 2016 2-2
14 februari 2015 2-0
2 april 2014 1-2
18 december 2013 1-2
26 augustus 2012 1-2

Feyenoord moet het in de confrontatie tegen Heracles doen zonder linksback Miquel Nelom, die last heeft van een kuitblessure. Hij is tot de interlandperiode in begin september niet beschikbaar. Sven van Beek is teruggekeerd op het trainingsveld, maar het gaat Feyenoord nog een aantal weken kosten om hem klaar te stomen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.