Van Bommel teleurgesteld in PSV-publiek

Reacties

PSV kan met een bijzonder goed gevoel de feestdagen in, al plaatste coach Mark van Bommel een kanttekening bij het gemor op de tribunes tijdens de laatste wedstrijd van 2018. PSV had het in de eerste helft zeer lastig met AZ en het publiek was daar niet bepaald blij mee.

Van Bommel teleurgesteld in PSV-publiek

Na een kwartier kwam PSV zaterdag in eigen huis op achterstand door een goal van Mats Seuntjens. PSV had moeite met de Alkmaarders en dat vertaalde zich onder meer in een trage opbouw. Het publiek reageerde op het matige spel met (voorzichtig) fluiten.

Van Bommel ging bij de NOS in op dat gemor en kwam met een verklaring. 'Tactisch had AZ het goed voor elkaar, daarom moesten we reageren. Na die wissel kwamen we beter in de wedstrijd', zo doelde hij op zijn eigen ingreep. Na 29 minuten moest Gastón Pereiro al naar de kant voor Michal Sadilek. 'We mogen blij zijn dat we vlak voor rust gelijk maken.'

'Wij zorgen voor veel spektakel thuis. Dan kan het ook een keer niet lopen zoals we willen, maar dan moet het publiek wel achter ons blijven staan zoals ze dat de hele tijd (het seizoen, red.) gedaan hebben', zo ging Van Bommel verder. 'Daar ben ik wel een beetje teleurgesteld in; dat ze zo gereageerd hebben. Terwijl we ze keihard nodig hebben.'

Uiteindelijk kwam het in een veel betere tweede helft allemaal goed voor PSV, dat met liefst zestien zeges van de zeventien optredens winterkampioen is.

PSV
PSV
3 - 1
AZ
AZ
'Wissel Pereiro misschien wel voorbode van vertrek bij PSV'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.