Van Bommel blijft kalm na gemiste kans: 'Ik heb de WK-finale gespeeld...'

Reacties

Wat een prachtige middag had moeten worden voor Antwerp FC, werd er uiteindelijk een om snel te vergeten. Trainer Mark van Bommel had zich voor de wedstrijd tegen Union-Sint Gillis iets anders voorgesteld, maar beseft dat er nog een kans is om alsnog kampioen van België te worden.

Van Bommel blijft kalm na gemiste kans: 'Ik heb de WK-finale gespeeld...'
© Pro Shots
Antwerp
Antwerp
1 - 1
Union Sint-Gillis
Union Sint-Gillis

Antwerp was lang op weg naar de titel, maar in de slotfase ging het alsnog mis. 'Ik heb de WK-finale gespeeld in 2010. Die verloren we door een doelpunt in de laatste vijf minuten van de verlenging. Eén keer in de vier jaar, één wedstrijd. Nu spelen we ook om de titel, maar volgende week zondag kunnen we nog steeds kampioen worden. Dat is het verschil. Je moet dezelfde dingen doen zoals altijd', zei Van Bommel na afloop.

'Ik denk dat niemand momenteel met een smile op z'n gezicht in de kleedkamer zit. Nu moeten we de koppen bij elkaar steken en ons herpakken. Ik zou liegen als ik zeg dat ik hier sta met een goed gevoel. Dat kan één of twee dagen duren, maar dan moeten we de knop omzetten. We hebben het nog zelf in handen hé, al voelt dat nu even niet zo', vervolgt hij.

Wint Antwerp volgende week op bezoek bij KRC Genk, dan is de club alsnog kampioen van België.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.