Van Basten onder de indruk van Ziyech: 'Hij heeft het goed op een rijtje'

Reacties

Marco van Basten heeft zich zondagavond complimenteus uitgelaten over Hakim Ziyech. Het duo onderhield tijdens hun gezamenlijke periode bij SC Heerenveen een ietwat getroubleerde relatie.

Van Basten onder de indruk van Ziyech: 'Hij heeft het goed op een rijtje'
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
4 - 1
Sheffield United
Sheffield United

Tussen 2012 en 2014 speelde Ziyech onder Van Basten in Friesland. Ziyech maakte daarna de overstap naar FC Twente en kwam via Ajax deze zomer bij Chelsea terecht. Daar moest hij door blessureleed behoorlijk wat geduld hebben, maar de afgelopen weken is hij dan eindelijk vaste basisklant en stelt hij niet teleur.

Dat erkende ook Van Basten zondag aan tafel bij Ziggo Sport-programma Rondo. 'Het talent kon je wel zien. Uiteindelijk bepaalt zijn instelling hoe ver zijn komt, en hij laat het zien. Dus wat dat betreft heeft hij het goed op een rijtje', zei de 56-jarige voormalig bondscoach.

In zijn laatste vier wedstrijden voor Chelsea was Ziyech goed voor twee doelpunten en drie assists. Na de interlandbreak wachten voor The Blues confrontaties met Newcastle United (Premier League) en Stade Rennes (Champions League).

'Ziyech is de nieuwe superster waar iedereen de tv voor aan zet'
Bekijk hier al onze video's
Meer H. Ziyech
Meer over H. Ziyech
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.