Engeland

Chelsea - Sheffield United

Chelsea heeft zaterdag in de Premier League een goede zaak gedaan door het thuisduel tegen Sheffield United te winnen met 4-1. De thuisploeg leidde bij rust met 2-1.

Er werd een vroege voorsprong genomen door Sheffield United na een doelpunt van David McGoldrick na 9 minuten, met een assist van Sander Berge.

Tammy Abraham bracht in de 23ste minuut Chelsea op gelijke hoogte, op aangeven van Mateo Kovacic.

Ben Chilwell bracht in de 34ste minuut de thuisploeg een voorsprong, op aangeven van Hakim Ziyech.

Thiago Emiliano da Silva diepte de voorsprong van Chelsea uit met een assist van Ziyech, in de 77ste minuut.

Timo Werner diepte de voorsprong van Chelsea uit met een assist van N'Golo Kanté, in de 80ste minuut.

Dit resultaat was voor Chelsea de zesde ongeslagen wedstrijd op rij.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Chelsea drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Sheffield United één gelijkspel en vier nederlagen heeft.

Chelsea heeft 15 punten en staat op de derde positie, terwijl Sheffield United met 1 punten de twintigste plaats inneemt.

Newcastle United is zaterdag 21 november om 13.30 uur op Bramall Lane de volgende tegenstander voor Chelsea.