Valverde kreeg uitbrander van vrouw na Ajax-afgang: 'Je hebt niets gepresteerd'

Reacties

Federico Valverde kan zich het duel met Ajax uit 2019 nog goed voor de geest halen. De middenvelder van Real Madrid kreeg na die wedstrijd in de Champions League een uitbrander van zijn vrouw.

Valverde kreeg uitbrander van vrouw na Ajax-afgang: 'Je hebt niets gepresteerd'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De meeste spelers van Real Madrid hadden na de 1-2 overwinning in Amsterdam een makkelijke return in eigen huis verwacht, maar dat liep anders: Ajax walste over De Koninklijke heen en won met maar liefst 1-4. Detail: Real Madrid had de drie jaar daarvoor steeds de Champions League gewonnen.

Bij The Players Tribune haalt Valverde herinneringen op aan de wedstrijd in Bernabéu. 'Mijn vrouw is van een ander niveau. Wat ik doe, het is nooit genoeg. Ze was echt kwaad op me toen we na de wedstrijd in de auto zaten. Ze zei: "Is dit serieus? Wat was dit? Is dit hoe je in het shirt van Real Madrid wilt spelen? Je hebt niets gepresteerd vandaag." Ik zei: "Denk je dat ik dit niet weet?" Ik moest de muziek echt op zijn allerhardst zetten om haar analyses te overstemmen. Ik hoop dat ze dit niet leest, want ik zal haar dit nooit zeggen, maar ze had zeker gelijk. Hahahahaha.'

Pas in 2022 zou Real Madrid de Champions League weer winnen. In dat seizoen werd Valverde vader van een zoon. 'Als je voor je zoon speelt, voelt het alsof je superkrachten hebt. Het is geen verrassing dat ik mijn beste seizoen draaide. Toen we de Champions League wonnen, voelde het alsof ik echt mijn stempel op Real Madrid drukte.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.