Valencia mag dankzij Negredo weer naar boven kijken

Valencia weet na vier competitienederlagen op rij weer wat winnen is. In het thuisduel met Sevilla grepen Los Che in de slotminuut de zege via Álvaro Negredo: 2-1.

Een doelpunt van Dani Parejo uit een vrije trap in de 41ste minuut leek lang genoeg voor de zege, maar Kevin Gameiro besliste anders. De aanvaller van Sevilla bracht de bezoekers met nog vier minuten op de klok terug naast Valencia. Die treffer bleek kort voor het laatste fluitsignaal echter weinig meer waard, toen Negredo uit een ingestudeerde vrije trap de 2-1 liet aantekenen.

Daarmee bezorgde hij de thuisploeg de zege en klimt Valencia op naar de dertiende plaats. De onderste plaatsen raken iets verder uit zicht voor de club die hoofdcoach Gary Neville een kleine twee weken geleden op straat zetten. Het gat naar de achttiende plaats is nu negen punten, met nog zes wedstrijden te gaan. Sevilla, dat nog altijd zonder uitzege is in La Liga, blijft steken op 48 punten en dat is goed voor de zevende plaats.