Valdés debuteert als hoofdtrainer in Spaanse kelderklasse

Reacties

Victor Valdés is de nieuwe trainer van Unio Atletica d'Horta. Voor de 38-jarige oud-doelman is het zijn eerste klus als hoofdtrainer van een eerste elftal.

Valdés debuteert als hoofdtrainer in Spaanse kelderklasse

In de zomer van 2017 zette Valdés een punt achter zijn imposante spelersloopbaan. In dienst van Barcelona won de Spanjaard werkelijk alles wat er te winnen viel, terwijl hij ook met de Spaanse nationale ploeg vele prijzen pakte. Na zijn vertrek bij Barcelona ging het bergafwaarts met Valdés, zijn periodes bij Manchester United, Standard Luik en Middlesbrough verliepen teleurstellend.

Een jaar na zijn afscheid als speler begon Valdés aan zijn trainersloopbaan. Hij was als jeugdtrainer werkzaam bij UD Mortalaz, voordat hij terugkeerde naar zijn geliefde Barcelona. Daar kreeg hij de leiding over het Onder-19-elftal, maar dat bleek geen succes. Na een reeks incidenten, waaronder een knallende ruzie met Patrick Kluivert, besloot Barcelona hem in oktober alweer te ontslaan.

Nu krijgt Valdés dus een nieuwe kans, bij het Catalaanse Unio Atletica d'Horta, dat uitkomt op het vierde niveau in Spanje. De club maakt via social media trots melding van de komst van Valdés.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.