Vaessen: 'Zeg maar eens 'nee' tegen een topclub'

Reacties

Als Feyenoord of PSV belt, dan gaat Etiënne Vaessen het gesprek aan. De doelman van RKC Waalwijk staat open voor een transfer.

Vaessen: 'Zeg maar eens 'nee' tegen een topclub'
© Pro Shots

Door de blessure van Justin Bijlow is er bij Feyenoord een vacature ontstaan, terwijl het nog onzeker is of Joël Drommel bij PSV blijft. Toevallig werd Vaessen aan beide clubs gelinkt. 'Ik ben er vrij rustig onder en weet hier wat ik heb. Natuurlijk is het mooi dat deze clubs interesse in mij getoond hebben, maar zolang ik hier ben, geef ik alles. Tegelijkertijd heb ik ambities en wil ik graag een stap maken. We zien het wel, voor de rest doe ik mijn best bij RKC. Ik heb de afgelopen twee jaar enorme stappen gezet en ben wat rustiger, ouder en volwassener geworden. Ik doe niet zoveel gekke dingen meer', vertelt Vaessen aan ESPN.

Áls een topclub belt, dan zal Vaessen waarschijnlijk tweede keeper worden. 'Zeg maar eens 'nee' tegen een topclub. RKC moet dan ook nog meewerken, maar zolang ik hier ben, geef ik alles en knal ik nog een jaar. Dan zien we daarna wel weer wat er gebeurt.'

Bekijk hier al onze video's
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.