Bijlow weken aan de kant bij Feyenoord: 'Dit komt hard aan bij Justin'

Reacties

Justin Bijlow ligt voorlopig uit de roulatie bij Feyenoord. De doelman heeft een breuk opgelopen in zijn pols en staat volgens de Rotterdamse club 'enkele weken' buitenspel.

Bijlow weken aan de kant bij Feyenoord: 'Dit komt hard aan bij Justin'
© Pro Shots
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam
2 - 2
Feyenoord
Feyenoord

Op de laatste training in aanloop naar de stadsderby van Feyenoord tegen Sparta Rotterdam ging het fout voor Bijlow. Hij moest vroegtijdig het veld verlaten, nadat hij een polsblessure op had gelopen. Nu blijkt de schade dermate erg te zijn dat de keeper voorlopig niet inzetbaar is. Timon Wellenreuther is zijn vervanger. De Duitse sluitpost speelde afgelopen seizoen ook al een aantal wedstrijden bij afwezigheid van Bijlow en speelde toen ook in de stadsderby tegen Sparta.

Arne Slot vertelde bij ESPN dat Bijlow zich blesseerde bij het keren van een schot op de training. 'Hij had wel pijn. Naar later bleek door een polsbreuk.' Dat nieuws kwam volgens de trainer van Feyenoord heel hard aan bij de doelman, die al meerdere keren aan de kant stond door verschillende kwetsuren. 'Maar hij heeft al meerdere keren aangetoond een enorme weerbaarheid te hebben en zich telkens weer terug te knokken. En komt hij vaak ook nog beter terug.'

'Maar ik denk dat iedereen snapt dat Justin snakt naar een volledig seizoen', vervolgde Slot, doelend op het uitgebreide blessureverleden van de achtvoudig international, die in de voorselectie van het Nederlands elftal zat. 'Als je er dan al bij de tweede wedstrijd al weken uitligt, dan komt dat vooral bij hem heel hard aan. En uiteraard bij ons ook, want wij missen een heel goede speler', aldus Slot, die nog niet weet of Feyenoord de markt op gaat voor een extra keeper.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.