'Vader Scamacca vernielt auto's en bedreigt jeugdspelers op complex AS Roma'

Reacties

Een opmerkelijk bericht uit Italië. De vader van Gianluca Scamacca heeft maandagmiddag volgens diverse Italiaanse media voor angstige momenten op het trainingscomplex van AS Roma gezorgd door daar te verschijnen met een ijzeren staaf en enkele geparkeerde auto's te vernielen.

'Vader Scamacca vernielt auto's en bedreigt jeugdspelers op complex AS Roma'
© Pro Shots

Aanvankelijk was de identiteit van de indringer niet duidelijk. Een man met een Sassuolo-trui betrad maandagmiddag Trigoria, waar behalve de A-selectie van AS Roma ook de jeugdteams hun trainingen afwerken. Zij hadden de schrik van hun leven toen de man met een ijzeren staaf de ramen van vier tot vijf geparkeerde auto's stuksloeg.

Vervolgens begaf hij zich naar een trainingsveld, waar jeugdspelers aan het trainen waren en de schrik van hun leven hadden toen de man schreeuwend en dreigend arriveerde. Daarna werd de man staande gehouden door de veiligheidsbeambten van de club en uiteindelijk gearresteerd door de inmiddels gearriveerde politie.

Uiteindelijk bleek het om de vader van Scamacca te gaan. De Italiaanse spits zat drie jaar in de jeugdopleiding van Roma, voordat hij in 2015 naar PSV vertrok. Dat verkocht hem in 2017 aan Sassuolo, dat hem vervolgens onder meer verhuurde aan PEC Zwolle en dit seizoen aan Genoa. Daar maakt Scamacca indruk met twaalf goals in 29 duels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer G. Scamacca
Meer over G. Scamacca
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.