PEC huurt Australische keeper, Italiaanse aanwinsten trainen al mee

Reacties

PEC Zwolle heeft zich versterkt met Gianluca Scamacca en Alessandro Tripaldelli. Beide negentienjarige Italianen worden gehuurd van Sassuolo en trainden vrijdag ook al mee. De Blauwvingers gaan bovendien de Australische keeper Dean Bouzanis huren van Melbourne City.

PEC huurt Australische keeper, Italiaanse aanwinsten trainen al mee

Tripaldelli en Scamacca zijn afkomstig uit het netwerk van zaakwaarnemer Mino Raiola, die in het verleden al vaker spelers uit zijn stal in Zwolle stalde. Voormalig PSV'er Scamacca - deze zomer nog trefzeker in de finale van het EK Onder-19 - moet gaan fungeren als back-up voor eerste spits Mike van Duinen, met Tripaldelli krijgt trainer John van 't Schip er een optie voor de linksbackpositie bij.

Met de komst van het onervaren duo – de 1 meter 95 lange Scamacca speelde voor Sassuolo pas drie duels op het hoogste niveau (de Serie A), de bij Juventus opgeleide Tripladelli nog niet één – heeft PEC deze zomer inmiddels al dertien nieuwe spelers aangetrokken. Onlangs keerden Ouasim Bouy en Thomas Lam al terug bij de huidige hekkensluiter van de Eredivisie.

Met de komst van de 27-jarige Bouzanis speelt PEC in op de blessure van Diederik Boer, die vorige week al ontbrak in de thuiswedstrijd tegen PSV en werd vervangen door Mickey van der Hart. Bouzanis signeerde als tiener een contract bij Liverpool, maar brak nooit door op Anfield.

Links Gianluca Scamacca en rechts Alessandro Tripaldelli.
Links Gianluca Scamacca en rechts Alessandro Tripaldelli.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.