Vader Messi maakt in statement korte metten met wilde geruchten

Reacties

Lionel Messi heeft op dit moment géén akkoord met welke club dan ook. Vader Jorge Messi voelt zich geroepen om met een statement te komen, naar aanleiding van de verhalen dat zoon Lionel rond zou zijn met een club uit Saoedi-Arabië.

Vader Messi maakt in statement korte metten met wilde geruchten

Vader Jorge Messi haalt uit naar de media die hebben bericht over een deal tussen Messi en de club. 'Pas na het seizoen nemen we een beslissing', laat hij in een statement weten. 'Er zijn altijd geruchten en velen gebruiken de naam van Lionel om bekendheid te krijgen, maar er is maar één waarheid en die luidt dat er nu niets speelt. Er is geen mondeling akkoord en er is al helemaal niets getekend. Pas na dit seizoen gaan we overwegen.'

De club die Messi wil hebben is Al-Hilal, dat naar verluidt een salaris van 400 miljoen euro per jaar geboden heeft. Messi staat nu nog onder contract bij Paris Saint-Germain, de club met wie hij onlangs overhoop lag. De Argentijn ging zonder toestemming naar Saoedi-Arabië en kreeg daar een schorsing van twee weken voor.

Naast Al-Hilal hoopt ook Barcelona op de komst van Messi. De club zou financieel echter aan handen en voeten gebonden zijn, waardoor zijn rentree in Camp Nou een lastig verhaal lijkt te worden.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.