Spaanse en Franse media spreken elkaar tegen over toekomst Messi

Reacties

De toekomst van Lionel Messi houdt de internationale media bezig. Volgens Franse media is de Argentijn hard op weg naar Saoedi-Arabië, maar dat wordt door media in Spanje weer ontkend. 

Spaanse en Franse media spreken elkaar tegen over toekomst Messi
© Pro Shots

Het nieuws van het Franse persbureau AFP ging als een lopend vuurtje en nu gaan ook andere media ermee aan de haal: Spaanse media ontkennen dat een transfer naar Soedi-Arabië in kannen en kruiken is en stellen dat Messi pas na het seizoen een besluit over zijn toekomst neemt. Het toonaangevende L'Équipe weet echter dat er meer aan de hand is: Messi is op weg naar de zandbak, er is een mondeling akkoord, alleen de handtekeningen zouden nog ontbreken. Naar verwachting is Al-Hilal de club die Messi aan wil trekken.

Dat het mogelijk Saoedi-Arabië wordt is niet heel verrassend. Messi werd de afgelopen weken regelmatig in verband gebracht met de zandbak en ging daar zelfs zonder toestemming van PSG heen. Wat Messi precies kan verdienen is niet helemaal duidelijk, maar in meerdere media gaan bedragen van 400 miljoen euro per jaar rond.

Als Messi naar Saoedi-Arabië gaat, is dat een teleurstelling voor Barcelona, de club die hem in de zomer van 2021 met pijn in het hart naar PSG liet gaan. Het was Frank Rijkaard die de kersverse wereldkampioen in oktober 2004 liet debuteren in Camp Nou. De rest is geschiedenis.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.