Vader Haaland reageert op aanvaring met Real Madrid-fans

Reacties

Alfie Haaland heeft woensdagochtend van zich laten horen via sociale media. Dinsdag was te zien hoe de vader van Erling Haaland uit het stadion werd begeleid door beveiligers.

Vader Haaland reageert op aanvaring met Real Madrid-fans
© Twitter @skysportsnews
Real Madrid
Real Madrid
1 - 1
Manchester City
Manchester City
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Gespeculeerd werd dat de vader van Manchester City's topschutter Haaland zich volledig liet gaan in Santiago Bernabéu en zelfs eten gooide richting fans van Real Madrid. Alfie zelf nuanceert dat: 'Oké, Real Madrid-fans waren niet blij dat we de goal van Kevin De Bruyne vierden. Los van dat moesten we weg omdat ze niet blij waren met de 1-1.'

De vijftigjarige Haaland speelde in het verleden zelf ook voor Manchester City tussen 2000 en 2003. Dinsdag zag hij hoe zijn zoon het net een keer niet vond, maar wel een prima uitgangspositie overhield aan de eerste halve finale van de Champions League.

De confrontatie tussen Haaland sr. en de fans van Real is opmerkelijk. Zoon Erling heeft zelf nooit onder stoelen of banken gestoken graag nog eens voor De Koninklijke uit te komen. Hij zou ook al Spaanse les volgen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.