Uitvallen Sinisterra domper op Feyenoord-vreugde

Reacties

Vijf dagen voor de eerste officiële wedstrijd van het seizoen was er in De Kuip niet alleen maar goed nieuws voor Feyenoord-trainer Arne Slot. Luis Sinisterra viel geblesseerd uit in de slotfase van het oefenduel met Werder Bremen (2-1).

Uitvallen Sinisterra domper op Feyenoord-vreugde
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 1
Werder Bremen
Werder Bremen

Sinisterra ging naar de grond na een duel met Werder-middenvelder Jean Manuel Mbom en verging van de pijn. De Colombiaanse aanvaller kon de wedstrijd niet afmaken. De vraag is nu hoe ernstig de blessure is, in de wetenschap dat donderdag FC Drita wacht in de tweede voorronde van de Conference League en aanwinst Alireza Jahanbakhsh dan ook nog niet inzetbaar is.

Voor Slot is het dus te hopen dat Sinisterra op tijd is hersteld voor het heenduel in Kosovo, aangezien de opties voorin anders nog verder beperkt zouden worden. Voor de 22-jarige aanvaller zou het zelf ook een flinke tegenvaller zijn als de blessure ernstig blijkt te zijn. De enkelvoudig international stond een groot deel van 2020 aan de kant door een zware kruisbandblessure.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Sinisterra
Meer over Sinisterra
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.