Twente-spelers halen 'in het hol van de leeuw' grap uit met Pröpper

Reacties
Twente-spelers halen 'in het hol van de leeuw' grap uit met Pröpper
© Pro Shots/Niels Boersema
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De derby tussen Heracles Almelo en FC Twente was voor Robin Pröpper extra bijzonder. De verdediger keerde als speler van de grote rivaal terug bij de club waar hij tussen 2016 en 2021 speelde. Zijn overstap naar Twente werd hem in Almelo niet in dank afgenomen, maar zijn ploeggenoten zagen er zaterdag voor de wedstrijd de humor wel van in.

Heracles Almelo
Heracles Almelo
1 - 1
FC Twente
FC Twente

Pröpper haalde de woede van de fans van Heracles op zijn hals door vorige zomer transfervrij over te stappen naar Twente. Toen hij zaterdag terugkeerde in het Erve Asito werd hij bij ieder balcontact getrakteerd op gefluit van de Almelose fans. Dat begon al toen hij het veld betrad.

Ricky van Wolfswinkel besloot voor de warming-up een grap uit te halen met Pröpper, die als een van de eerste het veld wilde betreden. De spits van Twente hield vervolgens de rest van de selectie tegen bij de entree naar het veld, waardoor Pröpper moederziel alleen de kunstgrasmat in Almelo op stapte. Het leverde geestige beelden op. 'We got your back', voegde Van Wolfswinkel er nog aan toe.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.