Twente houdt vervanger van geschorste Tadic geheim

FC Twente-coach Alfred Schreuder wil nog niet verklappen wie de geschorste Dusan Tadic zaterdag zal vervangen in de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade. De interim-trainer bespreekt tevens de ziekenboeg.

Twente houdt vervanger van geschorste Tadic geheim

'Zaterdag wordt duidelijk hoe we dit gaan opvangen. Of het een optie is om Chadli op linksbuiten te positioneren? Ja, dat is zeker een optie', vertelt Schreuder over de mogelijke vervanger van Tadic.

De kans is ook aanwezig dat Felipe Gutiérrez in de basis zal starten. 'Hij heeft de laatste tijd erg sterk gespeeld bij de beloften, waar hij links op het middenveld speelde. Vorige week tegen NAC werd ons spel bovendien beter toen hij er in kwam. Hij is op de goede weg.'

Rasmus Bengtsson speelt tegen de Limburgers met een masker. 'Hij heeft zijn beschermmasker voor zijn neus aan laten passen, waardoor hem het zicht niet meer wordt belemmerd', aldus Schreuder.

De ziekenboeg van de Tukkers is nog niet leeg. Sander Boschker en Denny Landzaat zijn al langer uit de roulatie. Roberto Rosales moet zaterdag nog verstek laten gaan, maar zal komende week de training hervatten.

FC Twente deelt in de Eredivisie de vijfde plaats met FC Utrecht. Omdat de achterstand op nummer vier Feyenoord al acht punten bedraagt lijkt Twente zich op te mogen maken voor de play-offs om een Europa League-ticket. Zaterdag tegen Roda zal Michel Jansen, die als hoofd opleidingen wel over het juiste diploma beschikt, voor het eerst naast Schreuder op de bank plaatsnemen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen