Twaalfjarige oorlogsvluchteling maakt winnende treffer voor Shakhtar

Reacties
Twaalfjarige oorlogsvluchteling maakt winnende treffer voor Shakhtar
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Voor een twaalfjarige jongen uit Oekraïne was het een donderdag om nooit te vergeten. De oorlogsvluchteling schoot tijdens een benefietwedstrijd voor de oorlogsslachtoffers van zijn vaderland de winnende treffer binnen namens Shakthar Donetsk.

Het duel werd gespeeld tegen Legia Gdansk. En bij een gelijke stand in de extra tijd van de tweede helft bracht Shakthar Dmytro Keda in de ploeg. De tiener uit het zwaar getroffen Marioepol kreeg als symbool voor het goede doel een paar minuten speeltijd.

Bij een 2-2 stand werd het voor Keda een onvergetelijke dag. De jonge supporter van Shakthar mocht in blessuretijd de winnende treffer maken. Daarna ging hij op de schouders van zijn idolen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.